Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο το πανηγύρι στο χωριό μας το 2011

Κάνοντας κλίκ πάνω σε όποιαδηποτε φωτογραφία ανοίγει το πρόγραμμα με όλες τις φωτογραφίες.

  Πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής 2011

   Η ομίχλη και η υγρασία που υπήρχε το πρωί ηταν η αιτία που στην Παναγιά δεν είχε πολύ  κόσμο , μετα την λειτουργία η μέρα ήταν καταπληκτική ! Ολος ο κόσμος μαζεύτηκε στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου που τώρα ειχε ασφαλτοστρωθεί ,το κτίσμα του συλλόγου ειχε επενδυθεί με πέτρα ,ειχαν στρωθεί τα τραπέζια και οι καρέκλες σε ημικύκλιο σχηματίζοντας ενα τεράστιο χώρο για να χορέψει το χορευτικό τμήμα των κορασίδων της Ολυμπιακής φλόγας ! Στην μία πλευρα ειχαν στρωθεί τραπέζια με πίτες γλυκίσματα και αναψυκτικά για να κεραστεί ο κόσμος.

  Η προσέλευση του κόσμου εντυπωσιακή ,αφου απολαύσαμε τους χορούς των κοριτσιών ήρθε η σειρα των γυναικών ,πιάστικαν στον χορό γυναίκες όλων των ηλικιών και χόρεψαν και τραγούδησαν πασχαλιάτικα τραγούδια !

   Τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Κατσαούνης , και η  Δήμαρχος Ορφανίδου με ολο σχεδόν το Δ.Σ.

   Το απόγευμα το καθιερωμένο γλέντι με τον παπα-Κώστα να ανοίγει τον χορό χορεύοντας τον ''ντελή παπά λεβέντη''. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το ηλιοβασίλεμα και ξανάρχισε μέσα στην αίθουσα και κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες με πρωταγωνιστές την ναιολαία ! (ορχήστρα Ντίμτσιος - Μ.Μπέτσιος)