ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ / ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Η κοπή της πίτας του συλλόγου μας έγινε σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRAND PALACE HOTEL. Παρόντες οι συγχωριανοί που διαμένουν στην Θεσ/νίκη και 40 περίπου άτομα που ήρθαν απο το χωριό με λεωφορείο που ναύλωσαν οι 2 σύλλογοι. Ο παπα-Τριαντάφυλος ευλόγησε την εκδήλωση , ο πρόεδρος Αργυρόπουλος Φώτης απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους ενω την εκδήλωση παρουσίασε η γραμματέας του συλλόγου Ουρανία Γκρέζιου - Μελιδονιώτη! Προσφέρθηκαν καφέδες , αναψυκτικά , βουτήματα, έγινε η βραβεύση των επιτυχόντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ και ακολούθησε η Νέα Ευρωπαική χορωδία της Περαίας  με ενα εντυπωσιακό ρεπερτόριο!

Χαιρετισμό απηύθυναν και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτιστικών φορέων. Η εκδήλωση ηταν αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία και ειδικά στους ανθρώπους που απέμειναν στο χωριό ! Ο δάσκαλος Κωσταντίνος Β. Μπάμπας εκφώνησε εναν συγκινητικό λόγο. Ο τυχερός που έτυχε το φλουρί ηταν η κόρη της Κατερίνας Αχελωνούδη (εγγονή της Μαίτσας Ντάφα). Η εκδήλωση έκλεισε με το χορευτικό της Βοιακής Εστίας Θεσ/νίκης και τελειώνοντας σήκωσε και τον κόσμο να χορέψει με

πρωτοχορεύτρια μία από τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες του χωριού, την Ρίνα Μπάμπα! Στον προθαλαμο της αίθουσας υπήρχε έκθεση φωτογραφίας με θέματα απο το χωριό! (πιστεύουμε οτι η εκδήλωση αυτή ειναι απο τις καλύτερες και τις πολυπληθέστερες που μπορει να οργανώσει ενας σύλλογος της δικής μας εμβάλειας, συλλογοι με πενταπλάσια και δεκαπλάσια μέλη δεν κατορθώνουν να συγκεντρώσουν ουτε το 1/3  που φέτος ηταν περιπου 220 - 230 άτομα , το δε παραπονό μας :υπάρχουν συγχωριανοί μας που δεν εχουν έρθει οτε μια φορά στην εκδήλωση της κοπης της πίτας).!!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, τον Ιανουάριο του 2013

Κάνοντας κλίκ πάνω σε όποιαδηποτε φωτογραφία ανοίγει σε μεγαλύτερο μέγεθος